Вили Марковска иска да играе луа, това сподели чаровната актриса наскоро

В участието си в предаване на ТВ7 Вили Маровска разказа, че се намира в много творчески период от живота си, че в момента кипи от енергия и да нея би било предизвикателство да изиграе роля на сляпа, глухоняма жена или също на луда жена. Каза, че това би било провокация към нея и тя ще се види в неочаквана светлина.

Както пишат и в изданието "iNEWS", към момента известната с нежна и крехка визия актриса Марковска се изявява в няколко добри театрални спектакъла: "Избори до дупка" и "Имам нужда от теб". Но да играе роли в киното и театъра за Вили Марковска е сбъдната детска мечта. Едва 10-годишна брюнетката получава право на участие в американска продукция, което я кара да се влюби истински и завинаги в актьорската професия. 

[caption id="attachment_313728" align="alignright" width="300"]Вили Марковска иска да играе луда жена Вили Марковска иска да играе луда[/caption]

Вили Марковска очаква с нетърпение, както и всички ние, зрителите, да излезе на голям екран последната и кино лента, където тя влиза в ролята на кюрдка и си партнира с актьор, който е родом от Иран. Филмът обещава да е култов. 

В личен план чаровната Вили Марковска сключи брак неотдавна. Споделя, че е щастлива, а на въпроса как се поддържа - тя разкри, че тайната на красивата фигура е в това да си щастлив и да тренираш. Тя се занимава много активно с йога вече от четири години и за нея това е станало ежедневие, без което изобщо не може.