Виктория Капитонова отново реши да си направи реклама, обаче този път негативна. Смятаме, че откровеността й отново ще и доведе дивиденти.

Много алкохол и малко храна отключили агресивната й страна в „Ергенът“. Тя споделя, че баща й също имал проблем с алкохола. Към ден днешен предпочита  да го избягва.

Капитонова сподели също, че всеки път, когато пие, започва да прави скандали на своя приятел и да го човърка. Не скри също така, че в "Ергенът" й е било адски скучно, за това и през цялото време там пиели алкохол, като това ги раздразвало още повече, и така ставали всички спорове.

Виктория призна също, че е успяла да си купи апартамент, без да тегли кредит. Всичко постигнала с много работа – реклами и инфлуенсърство. Имотът е около 80-90кв. м и е по-голям от стария, който бе 50кв.м. и бе подарък от родителите й.

"Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство", заяви наскоро в свое интервю инфлуенсърката.

Тя попадна в класацията на bTV за най-успешни жени.

Източник: blitz.bg