Въпреки че спечели два риалити формата и доби голяма популярност, Виктория Капитонова все още е без професия и е ненавиждана от мнозина. Най-вероятно е станала толкова злобна поради комплекси от деството, когато е била закръглена.

Истината е, че когато е дошла в България преди 12 години, рускинята се е опитала да придобие професия, но е ударила на камък. Тя е искала да стане модел, но модните агенции я отрязали с аргумента, че е много дебела за позиране по подиумите.

По онова време Вики била 60 кг., но тъй като не е от най-високите на ръст, излеждала сякаш е с леко наднормено тегло. Изобщо не се вписвала в представите за манекенка.

Впоследствие свалила 10 кг. и оттогава е 50 кг., но бързо забравила за моделството, тъй като й харесало с минимални усилия да печели пари като инфлуенсър. Отслабването й станало с диета. Спряла да готви и заложила предимно на салатите.

„Мога да готвя, но ме мързи”, отсича Вики, която и до днес рядко стъпва в кухнята.

Вече няколко години Капитонова е популярна на обществеността, а все още у нея не може да се намери нито едно хубаво качество. Тя е изключително меркантилна, простовата, злобна и дори не е чак толкова красива. Накратно – една елементарна жена със самочувствие без покритие.

Източник: Crimesbg.com