Виктор Стоянов не е от най-гнусливите мъже. В първия сезон на „Ергенът” той нацелува много от жените – кои грозни, кои не чак толкова. Както се очакваше, за това му е било платено, но много по-малко от това, което се тиражираше преди 2 години.

Наскоро Виктор разкри, че продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев не са му предложили никакви пари, за да се включи в приключението на живота си. Той обаче им поставил условие, че иска да му бъдат изплатени трите заплати, които ще изгуби, докато стои 3 месеца в „Ергенът”.

Вики работеше като управител на фитнес зала в София, а чистото му месечно възнаграждение там беше 1800 лв. Тоест от шоуто са му платили общо 5400 лв.

За малко над 5 бона Виктор стана шутът на България преди 2 години. Наложи се да се натиска с доста грозновати жени, за да си заслужи трите заплати.

На всичкото отгоре Стоянов бе принуден от продуцентите да избере за победителка и изобщо да я добута до финала жена, която изобщо не му се е нравила от самото начало. С Виктория Капитонова не си допаднаха и доказателство е, че изобщо не опитаха да бъдат заедно след предаването, а всичко се оказа цирк за слава по телевизията.

Източник: Crimesbg.com