Венета Костова, която нашумя в първия сезон на „Ергенът“, където не спря да се напива, е решила да предприеме тотална промяна в живота си. Тази промяна започна със смяната на фамилията й.

Преди няколко седмици Вени си смени фамилията на Йълдъз. Причината е, че врачка й е казала, че в предишния си живот е била туркиня с това име.

Риалити звездата го взела присърце и веднага възобновила Йълдъз, както се е казвала преди векове. Тя била убедена, че това е истинското й „аз“.

Венета нямала намерение да спира дотук с промяната. Тъй като вече се чувствала туркиня и вярвала безрезервно на ясновидката, искала да върне изцяло личността си от миналия си живот. Ето защо започнала процес по смяна на религията. Вени искала да приеме исляма и в момента изучавала Свещения Коран.

Очевидно Венета и преди е била свързана с България, щом е била туркиня. Това обаче не я трогва особено, с което показва, че алкохолът й е размътил главата.

За да прочете Корана и да се посвети на исляма, Венета е напуснала работа и в момента е безработна. Тя смятала да не работи, а да си намери мъж, който да я издържа, а тя да му готви, пере, чисти и т.н., което е присъщо за едно турско семейство.

Източник: Crimesbg.com