Ваня Джаферович минава за най-коварният играч в приключенското реалити този сезон, но всъщност е...мъж на жена си

Ваня Джаферович изуми заклетите фенове на „Сървайвър”!

Хърватинът, женен за вице-плеймейтка беше популярен сред родните запалянковци и първи в сърцето на тези, които се кълнат в „Берое”. Бившият футболист обаче изуми всички с коварство и интелект, които дори надминават физическите му умения, видя kliuki.bg.

Кой е победител в „Сървайвър: Камбоджа” още се пази в тайна, но със сигурност Ваня Джаферович е един от заподозрените. Но в началото беше различно...

Той се появи на екрана като глезен ритни-топковец със странна прическа, който отгоре на всичко искаше да се откаже след първата нощ в Камбоджа. Блондинът обаче не се отказа и през цялото време поддържаше умерена линия на игра – беше силен играч, но не най-силния, беше уважаван, но не последван, беше ценен, но не сочен за лидер, докато...Взе главите на най-големите фаворити в племето си!

Ваня Джаферович споделяше тактиката си само с камерите – да се държи като един от големите, но да „играе” с малките играчи. Така го докара до обединеното племе, където тихомълком извади от играта един сериозен играч като Бърканичков, докато плете мрежата си около Агонцев и компания.

[caption id="attachment_329293" align="aligncenter" width="300"]Ваня Джаверович е мъжлето на Евгения Един Сървайвър?! Не - мъж на жена си![/caption]

Какво ще стане до финала само участниците в „Сървайвър: Камбоджа” знаят, но Ваня Джаферович даде интервю за БЛИЦ, в което каза кой е злият гений на неговата почти съвършена стратегия за оцеляване.

Като са казали французите „Шерше ла фам” (Търсете жената), със сигурност са имали предвид дами като половинката на футболиста. Евгения Джаферович е майка, бивша плеймейтка и плувкиня, занимава се с изкуство, но се оказва че държи маршалски жезъл в дамската чантичка.

Бившата госпожица Ангелова от Сървайвър натирила мъжа си в играта със специално подготвена стратегия, чрез която буквално да „изяде” съперниците си. Тя му пуснала всички сезони на реалитито в САЩ, като му обърнала внимание на най-големите стратези. От нея научил, че да създадеш приятели и да се влюбиш е като отрова за играчите. Само заради съпругата си, глезеният футболист не се отказал от изпитанията.

Ако той спечели в Сървайвър, истинският победител няма да е Ваня Джаферович, а жена му!