Йорданка Христова направи интересно признание, което удря по реномето на Мартин Карбовски!

Йорданка Христова най-после разкри каква е истината за отношенията й с Лили Иванова. Вицешампионът на "ВИП Брадър 2014" призна в "На кафе" тази сутрин, че е нямала личен конфлик с Лили, а всичко е било заформено от Мартин Карбовски, видя Kliuki.bg.

"Всички неща, които излязоха по пресата, бяха минали през Карбовски. Това говори каква е истината. Аз съм нямала никакви личностни конфликти с Лили Иванова. Дори съм спала в нейната къща. Много я уважавам, но опитаха да ни скарат." - каза Данчето пред Гала.

[caption id="attachment_329788" align="alignright" width="300" class=" "]Йорданка Христова хвърли вината за скандала с Лили Иванова върху Мартин Карбовски Йорданка Христова хвърли вината за скандала с Лили Иванова върху Мартин Карбовски[/caption]

Йорданка Христова доказа, че с Мартин Карбовски хич не се харесват. Това се забеляза още в студиото на "ВИП Брадър", когато журналистът се опита да омаловажи голямата ни певица, намесвайки Лили Иванова в разговора без причина. Очевидно Карбовски наистина подклажда изкуствено някакъв конфликт между Йорданка и Лили, с което се надява на собствени облаги. От години той е в много близки отношения с Иванова, но явно примата не е преценила правилно кого всъщност допуска до себе си.

Йорданка Христова заслужава поздравления, защото за звезда от такъв ранг беше огромен риск да се появи във "ВИП Брадър", но тя не се изложи. Естрадната певица излезе от Къщата с високо вдигната глава, което трудно се постига, а още повече от човек, който има много какво да губи.

Йорданка говори пред Гала и за Ивана. Знае се отдавна, че щерка й има по странна ориентация и харесва жените. Христова обаче по никакъв начин не се срамува от този факт. Тя дори похвали Ивана, но в друг аспект. Оказва се, че от 15 години именно любимата на Камелия е правела всички фотосесии на майка си. Ивана имала страшен талант и усет към изкуството, твърди Йорданка Христова.