Този сезон на "Игри на волята" вече излъчи своя аутсайдер. Знаем, че във всеки риалити формат има такъв - задължително. В "Ергенът" това беше Алекс Гърдева, а тук сега е Веселина Ефремова. С "малката" разлика, че докато Гърдева беше мразена от участниците, но обичана от зрителите, то Веселина е недолюбвана еднакво от всички.

Ефремова влезе в предаването със заявката, че била не спортна, а артистична натура. Знаем, че тя е художник, на 42 години и както описва себе си - индивидуалист. Да, продуцентите са я избрали като попълнение в екипа, защото явно са надушили, че ще я превърнат в жертва. Или по-точно тя самата ще се цани за такава.

В последните няколко епизода от игрите, а сме едва в началото, Веселинка се скъса да мрънка, да се жалва, да оревава орталъка, че й било трудно и се чувствала като умиращия лебед от прочутия балет. Сещате се, че никой няма да понесе лесно подобно поведение.

Зрители и участници скочиха и директно я пратиха да се прибира като я нарекоха досадна "примадона". Ефремова не се котира сред потребителите в мрежата и с вида си, който не е особено привлекателен.

"Какво да й гледаме на тази - нито е хубава, нито става за това предаване, нито е чаровна, нито е забавна. Е, защо седи там, ами не си бие камшика и да ходи да си рисува вкъщи", пишат зрители.