Неделина Цанева е най-големият провал в тазгодишния сезон на „Фермата“. Тя се оказа първият отпаднал участник от риалитито, ставайки за посмешище на цяла България.

Неда е певица в попфолк жанра, но това не я направи известна още преди предаването. За първи път широката публика разбра за нея от участието й в аграрното шоу, където се провали.

Дори като риалити звезда обаче Цанева се оказа пълен провал. Не просто отпадна безславно, но и по най-жалкия начин, коментирайки другите участници.

В попфолка Наделина е абсолютно некадърна, което личи по непопулярните й песни. Затова се надяваше, че чрез „Фермата“ ще възроди кариерата си, но уви, ефектът беше обратен и зрителите я намразиха.

„Как може да е толкова нагла. Не стига, че не успя да се справи с нито една задача, а имаше претенции, когато отпадна и коментираше останалите участници. Тази е дъното!“, коментират в социалните мрежи.

В момента певицата се опитва да се отърси от кошмара, наречен „Фермата“. Тя извлече само негативи от това свое участие.

„Не трябваше изобщо да участвам. Те ме изкараха, че за нищо не ставам, а не е така. Сега какво ще си кажат феновете ми. Възмутена съм от всички, както и от продуцентите.“, гневи се Неделина.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com