„Сървайвър 2023” се оказа най-големият провал от всички сезони на предаването дотук. Резилът е толкова голям, че има вероятност риалитито повече изобщо да не види бял свят в България.

Рейтингът след първите два епизода е нищожно нисък. Зрителите масово подминават това предаване, тъй като то не им поднася нищо вълнуващо и ново.

Основна роля в провала на „Сървайвър” играе водещият Ваня Джаферови. Още от първата минута на шоуто в ефир критиките към хърватина заваляха. За 15 години в България той така и не е научил добре български език, което е недопустимо, а на всичкото отгоре такъв човек е сложен за водещ.

Ясно е, че връзките на бившия футболист са големи. Той бе набутан дори в киното, за да се разбере, че не е за него шоубизнесът, колкото и да се натиска в него.

Владо Карамазов бе свален от продуцентите, за да сложат човек, който не говори гладко български език. И после защо нямало рейтинг.

Има и друга причина са сгромолясването на „Сървайвър”. Тя е в надценяването на продуцентите, които са смятали, че могат да се мерят с „Като две капки вода”. Нова телевизия направо отвява БТВ в неделните вечери, което кара продуцентите да се замислят за смяна на деня на излъчване.

Всички тези резили на „Сървайвър” най-вероятно ще костват живота на това предаване у нас.

Източник: Crimesbg.com