С ново отличие за успехите си през 2023 година бе отличена изпълнителката. То бе връчено за това, че тя се открои  с участието си в последния сезон на приключенското предаване „Сървайвър“.

Татяна сподели, че е щастлива, че е приковала вниманието на  телевизионния зрител с нейната борбеност, енергия, харизма и характер. Споделя, че е показала истинското си лице  пред камерите. Трудностите били жестоки, но спомените и примера, който дала си заслужавали.

Татяна с нови признания за „Сървайвър“

Татяна смята, че представянето й във формата е било достойно. По краката й обаче все още има незараснали рани. И двете й колена са в белези, които ще останат до края на живота й, за да и напомнят това невероятно преживяване.

Животът на фолк певицата никак не е бил лек. Най-тежкият момент бил, когато загубила своята майка. Газова бутилка избухва в дома й в Съединение. За съжаление изгарянията били толкова силни, че тя издъхва в болницата в града.

Татяна споделя, че  е преминала и през тежка депресия. Само с молитви към Бог успяла да се измъкне. Мечтата й в този момент била да отиде да живее в някоя джунгла, далеч от хората. С участието й в „Сървайвър“ това се сбъдва.

Източник: signal.bg