Любопитните туристи се возят и се надяват да изкопчат малко информация от първа ръка за скандала. Припомняме, че жената на Здравко нападна словашката му любовница Божена в центъра на Приморско. Тя я заплаши, че ще я удави, а телефонът й изхвърли в морето. По случая бе образувано досъдебно производство.

Очаква се пътниците на лодката на Здравко да останат доста чак до средата на септември. Така той ще подобри бюджета на разклатеното си семейство.

Победителят в „Биг Брадър“ само веднъж досега е коментирал скандала. Той отрече  към ден днешен да има връзка  с Божена. Спомена, че двете му жени само са си разменили някоя реплика, отрече да е имало бой.  Той на майтап съобщи, че алеята в града, на която жена му Христина нападна любовницата му Божена, вече е прекръстена на "к.рвенщрасе".

За съжаление след свадата Здравко се сбогува с мечтата си да стане общински съветник.  Разсърди се на медиите, че не са го потърсили за коментар. Това не е вярно. Говори пред столичен таблоид за любовницата, като я обвини в това, че не се среща само с един мъж. Не му прави чест!

Източник: hotnews.bg