Любопитните туристи се возят и се надяват да изкопчат малко информация от първа ръка за скандала. Припомняме, че жената на Здравко нападна словашката му любовница Божена в центъра на Приморско. Тя я заплаши, че ще я удави, а телефонът й изхвърли в морето. По случая бе образувано досъдебно производство.

Очаква се пътниците на лодката на Здравко да останат доста чак до средата на септември. Така той ще подобри бюджета на разклатеното си семейство.

Тарикат! Здравко използва скандала, за да изкарва пари

Победителят в „Биг Брадър“ само веднъж досега е коментирал скандала. Той отрече  към ден днешен да има връзка  с Божена. Спомена, че двете му жени само са си разменили някоя реплика, отрече да е имало бой.  Той на майтап съобщи, че алеята в града, на която жена му Христина нападна любовницата му Божена, вече е прекръстена на "к.рвенщрасе".

За съжаление след свадата Здравко се сбогува с мечтата си да стане общински съветник.  Разсърди се на медиите, че не са го потърсили за коментар. Това не е вярно. Говори пред столичен таблоид за любовницата, като я обвини в това, че не се среща само с един мъж. Не му прави чест!

Източник: hotnews.bg