Тачо на Жени излезе по принуда от Къщата – не посегна на скандалджийката Калканджиева, а на влюбената Линдарева

Тачо на Жени Калканджиева обезсмисли елиминациите – изведоха го насила от къщата, защото посегна на бившата си любовница!

Съпругът на бившата „шеста по красота” се превърна в първия „ВИП” – съквартирант изритан от голямата игра заради проявена агресия, научи kliuki.bg. Дали я докара до болница или не, както обсъждат по форумите, не е от значение. Категорично е само едно: Тачо не издържа и избухна за пореден път, този път – без да се ограничи само с крясъци и скандални разкрития!

Мъжът на Жени Калканджиева е изведен от любимото си шоу, а само преди година и половина изглеждаше, че има всичко! Красива, богата, грижовна съпруга, чудесно дете, (твърде) либерални отношения в семейното ложе – нищо от това обаче не се оказа достатъчно, за да направи щастлив!

Панаирите на жена му в „Къртицата”, писанията по жълтата преса, историята с Линдарева се оказаха непосилни за бедния Тачо. Заради пари и за да укрепне брака му, той влезе във ВИП Брадър 2014 със съпругата си.

Това обаче се оказа още по-голямо изпитание за нервите и самочувствието му. „Играта на кубчета”, появата на Зорница и грозните приказки, които му хвърли Жени, тотално го сринаха.

Всичко това дойде явно до още дози алкохол и неочаквано съобщение от ВИП Брадър 2014:

[caption id="attachment_326700" align="aligncenter" width="300"]Тачо удари Зорница Тачо е на път да се сбогува с драгия зрител![/caption]

Всички очакваха, че ако има „физическо съприкосновение”, то ще е между Тачо и Жени. Как го предизвика Линдарева, има ли сериозно нараняване и дали зрителите ще „спасят” Тачо – това ще се разбере на лайфа довечера!

Малко вероятно е да оставят съпруга на Жени в Играта. Рейтингът е сигурен, но дори насладата от хорското нещастието на богатите си има граници! Засега са спасени останалите номинирани, защото елиминациите се отменят!

Линдарева се ползваше с имунитет, но едва ли би стояла вътре, ако не става въпрос за много пари. Тя открито призна, че още обича Тачо и търпеше до момента не особено милото му отношение.