Емил Русев се оказа от престъпен род, но това не е помогнало по никакъв начин на успехите му в бизнеса!

До страшно разкритие за произхода на Емил Русев се добра Kliuki.bg. Оказва се, че Къртицата е син на един от най-големите мафиоти в историята на България. Това е Димитър Русев, който по време на социализма е един от лидерите в подземния свят. Сред най-близките му приятели са Карамански и Фатик, а самият той е шеф на бригада. Най-странното и шокиращо обаче е, че няма никакви предпоставки Димитър да стане такъв, тъй като е роден в центъра на София в семейство на архитекти. Всъщност в целия род той и до днес остава единственият с подобен живот, свързан с подземния свят. Понякога съдбата ти дава наистина странни завои в живота.

[caption id="attachment_317988" align="alignright" width="300"]Разкритие за семейството на Емил Русев шокира България Разкритие за семейството на Емил Русев шокира България[/caption]

През 90-те години Емил Русев стартира своя първи бизнес проект с търговия на Магура, а по-късно си отваря и магазини за дънки. Въпреки всичките връзки на баща му, бъдещата риалити звезда не ползва услугите му за тези си цели, разкрива нашият достоверен източник. Единственото, с което Димитър Русев му помага, е липсата на рекет. В онези години из цяла България са плъзнали рекетьори от мафията, но магазините на Емил не се пипат, заради баща му, който ръководи повечето от мафиотите. Пари обаче Емо не получава от татко си, а развива успешно своя бизнес в продължение на години. През януари 1994 г. Димитър Русев получва цели 8 куршума, но някак успява да оцелее.

Малко след това Емил се запознава с Христина, която се оказва любовта на неговия живот. Интересен факт е, че баща му Димитър не се понася с нейния баща, тъй като се получава конфликт на интереси. Таткото на Хриси е висш полицай и досега.

За Димитър Русев днес сведенията са по-ограничени, тъй като това е човек от тъмната страна на България. Екипът на "Къртицата" изобщо не е подозирал за тези неща, когато е дал достъп на Емил Русев до шоуто. В противен случай тази тема със сигурност щеше да се засегна, както стана с Виктория Джумпарова. Скандалната личност на Димитър преследва и до днес Емо, който обаче така и не се отрича от баща си. Покрай него той има много познанства, но те не му носят облаги, а просто популярност в София. До ден днешен всички от така наречената "Люлинска мафия" го знаят, но той няма нищо общо с тях.

Срещу Димитър Русев има заведени няколко дела за убийства, а самият той умира през 2006 година, след като не успява да се възстанови от наръгване с нож няколко месеца по-рано.