Русата Златка изригна срещу Пенка

[caption id="attachment_301273" align="alignright" width="300"]Съквартирантите гледат смаяни действията на Джийсън и Пенка Съквартирантите гледат смаяни действията на Джийсън и Пенка[/caption]

Войната в Къщата вече е неудържима. Русата Златка е направо на нож с Пенка и Джийсън, след като узна, че именно те стоят зад пъкления план с психическия тормоз над нея. Златка Райкова направо изригна срещу Пенка с думите, че циганската злоба край няма. Ромката от своя страна заплаши Злати, че ще се върне и тогава хубавицата ще си плати жестоко за думите си против циганите.

В Къщата е настанал истински ад, причинен от Людмил и Пенка. Това обаче само може да издигне Русата Златка в очите на зрителите, защото е известна ненавистта на голяма част от днешните българи към ромската общност. Така че точно думите на Златка може да се окажат съществена част от Big Brother All Stars. Във Фейсбук вече различни хора изразяват своите симпатии към Райкова, заради "циганската злоба". Развръзката обаче ще може да бъде видяна само след малко по телевизията.