Още от първия епизод на „Ергенът 2” бе ясно, че и тази година в предаването ще наблюдаваме грозни женски лица, които чрез тонове грим ще се самозаблуждават, че са красиви. Онова, което повече дразни, обаче е, че доста от момичетата нямат професия или не изпълняват както трябва своята.

Цели три певици стартираха в риалитито, но и на трите им гласовете не стават и за кръчмата. Голяма беше излагацията на Джия, която направи нещо като дует с Евгени Генчев, изпявайки песента на Лейди Гага и Брадли Купър от филма „Роди се звезда”. Джия трудно влезе в песента, а на куплетите наподобяваше виене, вместо пеене.

Джия, която всъщност се казва Гергана, пее в областта на попфолка и именно затова може би не се справи добре с това парче. Това обаче не е оправдание за една певица.

Друга чалгарка пък – Крисия, която се подвизава по телевизия „Планета” като Krisia D, не посмя много да пее, за да не стане за резил. Само за малко запя и се чу, че не е от най-великите таланти на България.

Най-зле обаче сякаш беше Ивелина. Учителката по рисуване уж може и да пее, но когато запя опера пред Ергенът, самата тя си призна, че се е представила много фалшиво.

Източник: Уикенд