Талантливата малка певица ще бъде основният конкурент на Крисия!

Надпреварата за гледаемост между Би Ти Ви и Нова телевизия става все по-ожесточена. Още повече сега, когато се разбра кой ще е основният конкурент на детето-чудо сладката Крисия Тодорова от "Шоуто на Слави", само че в Нова телевизия.

И това ще е не някой друг, а малката Йоана - внучката на сестрата на великата естрадна прима Лили Иванова. Това разкриха столични медии днес, а зрителите останаха очаровани от идеята да гледат две невероятно талантливи и гласовити деца по двете конкурентни телевизии.

[caption id="attachment_308867" align="alignright" width="300"]Крисия и Йоана - надпреварата между двете гласовити деца ще бъде вълнуваща Крисия и Йоана - надпреварата между двете гласовити деца ще бъде вълнуваща[/caption]

Остава обаче въпросът дали продуцентите на предаването по Нова телевизия "Големите надежди", продуцирано от Маги Халваджиян, ще остави Йоана да участва там, при положение, че тя още не е навършила 7 години.

Ако от Нова телевизия дадат благословията си обаче, ще стане много интересно, защото тогава Крисия ще трябва да надпее т.нар. "внучка" на Лили Иванова, която определено е наследила таланта на голямата изпълнителка, разкриват запознати.

Към момента майката на Йоана не искала да се тръби, че дъщеря й е роднина на Лили Иванова, а още по-малко да парадира с това, че примата й е завещала всичките си милиони, както оповестиха медиите преди известно време. Самият Маги Халваджиян от Нова телевизия не е заявил нищо по темата, поне засега.

Но, както се казва, нищо не остава дълго скрито. Много скоро ще имаме удоволствието да се насладим на изпълненията на Йоана, а ако момиченцето остане в "Големите надежди", съревнованието за зрителски интерес с Крисия Тодорова отново ще събуди интереса и вълнението на българите.

Симпатизанти на момиченцето от Разград вече нямат търпение и са убедени, че надпреварата ще бъде обещаваща, а Крисия както винаги ще се оправи чудесно.