Станка Златева с любопитно поведение във "ВИП Брадър 2013"

След като много от съквартирантите забелязаха, че Станка Златева пие алкохол от сутринта, сега нов слух за нея разтърси "ВИП Брадър". Оказва се, че спортистката е човек на пороците, тъй като пушела и цигари в прекалени дози. Това се случвало в тоалетната на Къщата, където единствено няма камери. Някои от останалите участници обаче са забелязали, че след Станка миришело на цигарен дим. Спортистката не желаела да се знае, че е пристрастена прекалено много към цигарите, затова се принуждавала да пуши двойни дози в тоалетната. Очевидно Златева е наистина мъжко момиче. С дни по леглото и стояли дрехи за пране, което ни най-малко не притеснявало петкратната ни шампионка по борба на света.

[caption id="attachment_300734" align="aligncenter" width="300"]Станка Златева пие и пуши в Къщата на "ВИП Брадър" Станка Златева пие и пуши в Къщата на "ВИП Брадър"[/caption]

Всичко това обаче остава леко встрани от прожекторите на предаването. Злите езици веднага заприказваха, че нарочно не се излъчват кадри от много неженствени неща, които прави Станка Златева в шоуто, защото целта била тя да не бъде посрамвана и да спечели титлата на "ВИП Брадър". До момента обаче това не помага кой знае колко, защото Станка се движи на трето място по зрителски вот, след Ваня и Пламен.