Станислав Дойнов е режисьор в театър „Сълза и смях“ и син на известния български актьор Александър Дойнов, но повечето хора чуха за него чак след като влезе в новия сезон на „Фермата“. Това е породило комплекс за малоценност у него.

Станислав се проявява като слаб играч и не само това, но и доста разглезен. Успя да се пребори за смяна на отборите, само и само да се отърве от нищетата и да живее охолно в шоуто.

Баща му сам признава, че нищо не му е забранявал навремето и нищо не му е отказвал. Не му е правил никога забележка, поради което днес младият мъж е с голямо самочувствие без никакво покритие.

Станислав може да е син на известен актьор, но не се радва на много пари. Като режисьор в театъра печели оскъдно, което увеличава комплексите му.

Участието му във „Фермата“ е изцяло с цел пари и слава. Ако не спечели едното, поне с другото да се сдобие.

Зад кадър Станислав със сигурност трудно може да стане популярен за широката аудитория. Ето защо е решил да се пробва в риалити предаване, но ефектът е по-скоро обратен и вместо да се хареса на хората, те постоянно го критикуват.

Сашо Дойнов е отгледал сина си сам. След като се разделя с втората си съпруга, Станислав остава при него и това сближава изключително много баща и син. Цял живот Станислав е чувствал, че има по-скоро по-голям брат и приятел, отколкото баща, защото актьорът го е оставял да си прави каквото поиска.

Източник: Crimesbg.com