Емануела е истинска хищница на сексуалното поле и не пести всякакви средства в разбиването на бракове и семейства. Когато си хареса някого, фолк дивата го изцежда от секс, докато той не може да си каже името.

Не така се получи обаче при последната авантюра на певицата. Тя се „заигра” с Иван Карастоянов, който е неин партньор и учител в „Денсинг старс”. Жена му обаче бързо успя да срази Емануела.

Зорница, която била по-красива от чалгарката, макар и не чак толкова добра в секса, бързо прекратила изневярата на мъжа си със заплахата, че не просто ще го напусне, а ще грабне сина им Валери и повече няма да му даде да го види. Тази перспектива смразила танцьора и той се вразумил набързо. Не само заряза Емануела, но и напусна цялото шоу изневиделица.

Певицата не успя да скрие разочарованието си от напускането на любовника й. Още в първото предаване без него тя изглеждаше в лошо настроение.

Според слуховете Емануела не се е примирила със загубата. Тя все още тормозела Иван, постоянно му звъняла и пишела посред нощ, канейки го чисто гола в дома си, но той не й отговарял и това още повече я вбесявало.

40-годишната чалгарка никога не се е вълнувала дали даден мъж е обвързан или не, за да го свали. Чрез секс номерата си успя да накара Иван да кривне от правия път, но жена му Зорница се оказа с доста силен характер и Емануела този път удари на камък.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com