Все повече предаването „Хелс Китчън“ пада в очите на зрителите. Трудно беше да се предположи, че дори едно кулинарно шоу ще има сценарий и задкулисни игри, но това се случва.

Виолета Стоянова например не е случайно избрана за шоуто. Тя е сред най-близките приятелки на Светлана Илиева, която е помощник-шеф в предаването.

Светла е вторият най-главен човек след шеф Виктор Ангелов. Не й прави чест, че е набутала в предаването жената, с която всяка седмица си пие кафето.

Вили и Светла се познават от 3 години. Първо работят заедно в ресторант на ул. „Витоша“, а малко по-късно се засичат и в ресторант за ориенталска храна отново в центъра на София.

По принцип е конфликт на интереси в „Хелс Китчън“ да има приятелства между шеф и подчинен, започнали преди предаването. Двете нарушават всякаква етика и морал.

Шеф Ангелов знае отлично истината и затова от време на се опитва да замаже очите на зрителите с някой друг вик срещу Виолета.

Припомняме, че Светлана изгря по време на „Кухнята на ада“, където не спечели, но си спечели много популярност и пари. След това й бе дадена кулинарна рубрика в „На кафе“ при Гала по Нова телевизия.

Оттогава славата просто залива Светла и тя се е самозабравила, като е пуснала своя приятелка в предаване, в което работи.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com