Айлин Бобева се доказа като евтина уличница, каквато я описваше Пам в „Ергенът“. Тъй като гледа само в портфейла на мъжа, стана жертва на брутално унижение.

Възрастен милионер от Турция се изгаври с манекенката. Тя смяташе, че е хванала Господ за шлифера и си е осигурила охолен начин на живот, а се оказа, че е била обикновена секс играчка.

Айлин, която също има турски корени от баща си, който е етнически турчин в България, е останала неприятно изненадана, след като турчинът я зарязал след няколко седмици луд секс с нея. Тя очаквала, че това ще е мъжът, за когото ще се сгоди един ден, а в същото време я унизил брутално.

Айлин обаче доказа шавливата си същност и побърза да се намърда в леглото на друг богаташ. Този път той изглежда по-млад, поне от снимката, която пусна с него в мрежата.

Скачайки от легло на легло, и то все на милионери, Бобева на практика потвърди етикета, който Пам й лепна в „Ергенът“, а именно, че е ходещ полов орган. Тогава Айлин се обиди, а сега действа точно като жрица на любовта, готова на всичко за някой лев.

Айлин се оказа и лъжкиня на всичкото отгоре. В „Ергенът“ разправяше как баща й бил много строг и не й давал да излиза със случайни мъже. Ако беше така, нямаше толкова много мъже да й се изредят.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com