Голям смях в "Къртицата" предизвика Александър Сано

Актьорският талант на Александър Сано лъсна в пълна степен при последната задача на "Къртицата", в която участниците трябваше да имитират друг съквартирант от шоуто. Александър Сано се спря на Виктория Джумпарова и я изигра перфектно, научи Kliuki.bg. Той облече привлекателното розово потниче на Вики, сложи си изкуствена гръд и в продължение на 2 минути разсмиваше всички в Базата, без дори да продума, каквото беше и условието.

[caption id="attachment_314632" align="alignright" width="300"]Александър Сано в ролята на Виктория Джумпарова Александър Сано в ролята на Виктория Джумпарова[/caption]

Самата задача на "Къртицата" предразположи участниците към подигравателния нюанс в изпълнението й. Александър Сано впечатли с това, че показа как Виктория Джумпарова е прекалено суетна и се вълнува твърде много от визията си. Нека припомним, че неведнъж Вики се пазеше по време на по-неприятните мисии, за да не се изцапа или развали прическата си, което често водеше до нейн провал.

Александър Сано е роден имитатор и от него ставало прекрасен лъжец, сподели самият той веднъж пред другите. Затова мнозина се съмняват, че именно той е новата Къртица. Сано обаче твърди, че не използва този свой талант да лъже от години, но дали зрителите му вярват?!

Сега той доказа, че е голям актьор с имитирането на Виктория Джумпарова. Тази вечер то ще бъде излъчено по телевизията.