Риалити звездата Александра Гърдева е вече на 35 г. и като всяка жена на тази възраст, иска да стане майка. Големият й проблем е, че няма мъж до себе си.

Алекс публикува снимка в мрежите, на която пише, че не спи с мъже за пари и затова няма деца. Това автоматично значи, че ако спи с някого не за пари, би искала дете от него.

С Виктор Стоянов имаше сексуални отношения в „Ергенът“, колкото и двамата да се опитваха да го скрият. Говори се, че е имала такива с него и след шоуто, когато двамата бяха уловени на кафе, а след това да си отиват с пици за вкъщи.

Всъщност Алекс е нямала сериозни намерения към Виктор, както и той към нея. Тя обаче нямала против да зачене от него, защото той е красив мъж и гените на детето им щели да бъдат великолепни.

Психоложката, която показа брутално нисък самоконтрол в „Ергенът“, все пак не успя да забременее от главния герой, но няколко пъти му подчерта пред камерите, че много иска да стане майка. Той обаче е с 3 години по-млад от нея и не е на тази вълна.

Това, че не ляга с мъже за пари, не се знае дали е вярно, но е всеизвестен факт, че Алекс е имала гадже в Испания, което й е подарило „Ферари“. Да правиш секс за „Ферари“ може би е различно от това за пари в брой, знае ли човек.

Източник: Crimesbg.com