След излизането на Християна публиката си има ново най-антипатично лице от „Ергенът”, сезон 3. Това е Габриела Иванова, която бе представена от продукцията като професионална състезателка по плуване.

Поради алергия към хлора Габи е трябвало да се откаже от плуването и оттогава е безработна. Самочувствие обаче не й липсва, въпреки че майка й и сестра й я издържат.

Бруталният скандал между Габриела и Йоанна, излъчен в снощния епизод на предаването, направи Габи изключително противен персонаж в очите на почти всички зрители. В социалните мрежи валят негативни коментари за нея.

„Това плашило не може да е жена. Двамата със сестра му делят една мозъчна клетка”, пише М. Г.

„Това чудовище как може да се нарече жена? Този тр@вестит търси слава и рейтинг само”, пише Л. С.

„Тъпо, грозно, зло, знае ли се мъж ли е, жена ли е?!”, пише  М. Д.

„Много противна визуално и с крайно нагло поведение” – Т. И.

Габриела има по-груба фигура заради плуването, което е практикувала 12 години. Затова много от подигравките към нея са относно пола й. Тя обаче допълнително се е „разкрасила” с устни като кебапчета.

Зрителите са възмутени от нея най-вече заради реакцията й след тортата в лицето й. Тогава тя тръгна да бие Йоанна, но заради камерите се спря.

В „Ергенът” Габи участва заедно със сестра си Памела, която обаче е по-сдържана от нея и засега прави по-добро впечатление.

Източник: Crimesbg.com