Евгени Генчев не пропуска да покаже, че превъзхожда интелектуално Виктор Стоянов. Главният герой на „Ергенът 2” е убеден, че е много над този от „Ергенът” във всяко едно отношение и не го крие.

Снощи зрителите видяха как пианистът се подигра с фитнес маниака. Когато момичетата му казаха ласкави неща, той помисли леко и отвърна с усмивка „Много мило”, след което бурно се засмя заедно с жените около него.

Това откровено беше шега на Евгени, тъй като  най-честата реплика на Виктор през миналия сезон, превърнала се в негова запазена марка, беше именно „Много мило”. По този начин обаче музикантът се присмя на предшественика си, което не му прави чест.

Мнозина определят Евгени като по-умен от Виктор и с по-висок интелект. Предвид професията и образованието му, може би е така.

Основният недостатък на пианиста, който се забелязва досега, е слабото му чувство за хумор. Виктор по-често си правеше шеги с момичетата, докато Евгени изглежда по-скоро като сухар, който е на някакъв изпит.

Да, тук пианистът показа чувство за хумор, като се подигра с Виктор, но подобен хумор не прави чест на никого. Макар да го играе възпитан джентълмен, в случая Евгени Генчев показа другата си страна, която не е много културна.

Източник: Crimesbg.com