Истинска война започва между двамата доскорошни приятели във "ВИП Брадър"

Мариан Кюрпанов започва все повече да доказва, че не е приятел на Пламен Медаров и може би никога не е бил. Манекенът се изказа възмутено за постъпката на бизнесмена на положителните номинации. Тогава Пламен посочи себе си като един от хората, които трябва да спечелят предаването. Мариан заяви, че културата и възпитанието му никога не биха му позволили да вдигне собствената си снимка пред цяла България. Това Кюрпанов го стори зад гърба на Медаров, което още веднъж доказа, че моделът си има собствена стратегия за спечелването на "ВИП Брадър" и приема милионера като конкурент, а не като приятел.

[caption id="attachment_300324" align="alignright" width="300"]Marian dovarshi Plamen Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров вече са във война[/caption]

Това е вече поредната постъпка на Мариан, с която той нанася удар на Пламен. Първата бе отново свързана със същите номинации, когато манекенът не посочи за оставане уж най-добрия си приятел Медаров, а Станка и Тервел. Това бе определено от Пламен като огромно предателство и от тогава той вече не приема Кюрпанов за приятел.

Само няколко дни преди финала на шоуто интригите в Къщата започват да съсипват и малкото останало положително настроение. Очевидно е, че този сезон във "ВИП Брадър" има прекалено много амбициозни хора, които желаят да триумфират като шампиони. И Мариан, и Пламен несъмнено са едни от тях.