Пеньо Гатевски, бившият командос, известен с прякора "Гатьо", се сбогува с мечтата си за първо място в риалитито "Игри на волята", като неговото отпадане предизвика бурни реакции както в социалните мрежи, така и сред зрителите пред телевизионния екран.

След отпадането на Гатьо от "Игри на волята" се случи нещо много неочаквано и май ще го...

Както се знае, Гатьо се оказа в тежък елиминационен дуел срещу бившия футболист и настоящ модел Благомир Мастагарков от племето на Старейшините и загуби битката след съперничеството.

След отпадането на Гатьо от "Игри на волята" се случи нещо много неочаквано и май ще го... - Снимка 2

Участието на екскомандоса в "Игри на волята" 5 беше изпълнено с предизвикателства и адреналин и съвсем не беше леко. В началото, той бе част от мъжкото племе на Гладиаторите и дори стана неформален лидер. След грешен залог на червените във втората кастинг битка, Гатьо бе заловен от Амазонките, което промени напълно стратегията му в играта и дори го превърна в любимец на публиката.

След отпадането на Гатьо от "Игри на волята" се случи нещо много неочаквано и май ще го... - Снимка 3

Въпреки отдадеността му към Амазонките, Гатьо никога не забрави Гладиаторите и продължаваше да ги подкрепя, не обличайки жълт екип до края на своето участие в риалити шоуто.

След отпадането на Гатьо от "Игри на волята" се случи нещо много неочаквано и май ще го... - Снимка 4

 

Зрителите изразиха разочарование от отпадането на Гатьо и мнозина споделиха, че гледаха предаването именно заради него. Един от феновете предложи дори идеята за петиция за неговото връщане, въпреки че това е невъзможно, тъй като предаването беше заснето още през юни.

Източник: blitz.bg