Евгени Генчев е мъж със самочувствие и като такъв, трудно понася подигравки. Егото му е огромно, което се видя и в „Ергенът”. Това се е оказало фатално за връзката му с Валерия Георгиева.

Двойката се е разпаднала заради разликата в интелекта и ума като цяло. Пианистът постоянно отнасял подигравки от приятелите си, предизвикани от елементарното поведение на гаджето му. Вал трудно намирала обща тема с компанията на Евегени. Тя не спирала да говори глупости, които нямали никакъв смисъл, само и само да прикрие, че не е на нивото от останалите на масата.

Евгени потъвал в земята от срам заради Валерия, която нямала елементарна обща култура и за друго, освен за животни, трудно говорела. Накрая не издържал и просто й бил шута.

Ето защо наскоро Евгени бе уловен да се забавлява в столично заведение с приятели сам, без Валерия. В същото време пък тя беше шаферка на морска сватба, където пианистът не я придружи.

Връзката между двамата беше пародия от самото начало. Не защото няма чувства един към друг, а защото животите им са съвсем разлини и трудно ще си паснат. А и двамата идват от различни съсловия.

Все пак, за разлика от първия „Ергенът”, където Виктор избра Виктория по заповед и после изобщо не я потърси, сега в предаването имаше чувства и любов, но тя не стигна за брак.

Източник: Crimesbg.com