Русата красавица издаде много скрити от зрителите истини

Чудовищни тайни от живота в Къщата на Биг Брадър издаде русата хубавица Златка Райкова. Няколко седмици след като бе класирана на пето място сред финалистите, Райкова вече признава, че се е поуспокоила. Но това й коствало много усилия, тъй като вътре в Къщата се случвали ужасяващи неща.

Първото от тях, разбира се, е Джийсън Брад Люис, който според красавицата, е наистина болен и трябва да го лекуват от тежките му психични проблеми. "Страхувах се от Джийсън, защото очите му издават, че е луд. Това момче определено не е нормално и може да извърши абсолютно всичко, дори и най-страшни неща", признава Злати.

zlatiНе само Джийсън обаче, се оказа, че я е плашил в шоуто. Райкова сподели, че в Къщата е имало още няколко енергийни вампира, които дърпали от аурата и енергията й без пощада, а на няколко пъти дори й ставало зле. Събрала воля и сили обаче, и успяла да се противопостави.

Това, което явно още мъчи Злати, е класирането й на петото място в риалитито. И особено ядът, че не някой друг, а лигавият според нея Денди е успял да я пребори.

"За останалите знам, че имат публика и почитатели, може би повече от мен. Но за Любомир или Денди ми беше необяснимо", каза Райкова, без да обяви на глас, че се съмнява в достоверността на зрителския вот.