Станислав Иванов грабна 100 бона от „Хелс китчън” и се радва на огромна популярност в момента. Той е на седмото небе, но истината е, че шеф Ангелов го добута до тази победа.

Запознати разкриват, че зад кадър Ангелов постоянно му помагал и го лансирал, тъй като отначалото си го бил харесал да работи при него. Той искал в ресторанта си човек, който няма голям опит като готвач, за да го слуша безропотно.

Както е известно, победителят в „Хелс китчън” печели не само 100 000 лв., но и място в ресторанта на шеф Ангелов. Затова често майстор готвачът се опитвал да насочва победата към този, който му допадал.

Станислав не е готвач, а само сладкар. Той има сладкарски цех в Перник, а преди участието си в предаването никога не се е занимавал професионално с готвене на ястия, салати и т.н.

За разлика от него, Виолета Стоянова, която остана на второ място, е професионален готвач от много години и има сериозен опит в тази сфера. През цялото предаване тя показа, че е по-подготвена от Станислав, но той беше постоянно лансиран.

Вили не скри разочарованието си на финала. След като чу, че не печели, тя се разплака. Това е нормално, защото добре осъзнаваше, че е по-добра от Станислав, който се учеше в движение.

Източник: Crimesbg.com