Мария заформи скандал в „Като две капки вода”. Чалгарката е бясна от новата имитация, която й се падна, а именно Лили Иванова с хита „Свири, щурче”. Отварачката няма вокалните данни дори да опита да пее нещо на най-голямата ни певица, което я е извадило от равновесие.

В социалната мрежа „Тик-Ток” се завъртя видеоклип на Мария от репетицията й вчера в „Капките”. На него се опитва да пее звездния хит на Лили, но й идват в повече височините и хвърля микрофона с думите „Няма да пея тази песен”, след което си тръгва.

Още не е известно дали Мария се е върнала, но това най-вероятно ще се случи, защото Маги Халваджиян ще й наложи огромна глоба, ако се откаже от шоуто. Ако не беше глобата, изпълнителката на „Спомен” досега да си е била камшика завинаги, защото още с първото си изпълнение на сцената на шоуто стана за смях, като се чу ясно, че не може да пее.

Мара е в шоуто с цел възраждане на попфолк кариерата си, която е в застой от повече от 3 години. А желанието й за връщане на сцената е, че иска да стане самостоятелна финансово, а не да разчита само на съпруга си Миро, който във всеки един момент може да влезе в затвора.

Източник: Crimesbg.com