Силвена Роу вярва в прераждането и затова е убедена, че в предишния си живот отново е била готвачка, защото чувства готвенето като свое призвание. Тя призна, че има видения от онези времена и смята, че през 15 век е правила сладкиши на османския султан Сюлейман Великолепни.

Роу е горда от себе си, макар да става въпрос за предишен живот. Скандалното тук е, че тя се радва и подкрепя владетел на Османската империя, която почти 5 века измъчва българския народ.

Силвена Роу е мюсюлманка по рождение. Нейните родители са етнически турци, родени и израснали в България, но закърмени с исляма.

Религията не е силната страна в семейство Роу. Съпругът й е англичнин и е протестант. Явно обаче нямат проблеми в съвместното съжителство, защото са заедно от цели 20 години.

Интересното е, че през този период Силвена е издърала мъжа си. Той бил много красив, мил и грижовен, но не ставал за работа и затова тя предпочитала да бъде гллавата на семейството.

Риалити звездата има самочувствие, че готви най-добре от всички българи. Това нейно готвене й докара свръх тегло преди години. Благодарение на своя лична диета обаче блондинката не само отслабна, но и задържа теглото си в блестящ вид.

Източник: Crimesbg.com