Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на „Ергенът”, се представи с образ на умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че тя не е много по-различна в морален план от простоватата и лека жена Габриела Цонева.

Може да е учила „Право” 5 години и да е дипломиран юрист, но не с това е свързана голямата й мечта. Още като студентка Крис е искала да бъде известна и се е бутала в телевизията.

Преди 3 години тя се появява в телевизията на Слави Трифонов “7/8 tv” в предаването “Вечерта на Северозапада”. Негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според някои слухове, за да се добере до покана в телевизията, Кристина е минала през не едно легло. За нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави.

Юристката обаче се бута към популярността още отпреди това. Тя има снимка с Даниел Петканов, която е направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е необвързан. Той се ожени за Александра Богданска същата година, но есента, когато двамата участваха във „ВИП Брадър”.

Счита се, че Кристина просто е минала през кревата на Дани, надявайки се това да й донесе дивиденти, но нищо такова не се случи.

Юристката участва и в „Ергенът” само заради славата. Тя не даде признак да харесва нещо у Евгени и как иначе, при положение че той е доста по-скромен финансово от милионерите, с които е била Кристина.

Източник: Crimesbg.com