Виктория Капитонова няма нищо в главата, но за сметка на това е напът да стане милионерка. Поредното извратено безумие в тази държава.

Рускинята, чиято меркантилност й спечели прякора Вики Ролекса, печели по 100 000 лв. на месец. Това е огромна сума, особено за човек, който не умее нищо на пазара на труда.

Приходите на Вики идват от реклами, но най-вече от курсове, които тя дава на тема – как се печелят пари. Цените на тези курсове варират от 300 лв. до няколко бина.

Що за безумен човек ще плати на една толкова елементарна и проста като галош жена да й преподава, се пита в загадката. Трябва да са същите глуповати като нея жени.

С това темпо Капитонова много скоро ще натрупа цял милион, което е шокиращо. На практика нея за нищо не я бива, няма занаят, няма знания, но пък тъне в лукс, което не изглежда никак справедливо.

28-годишната рускиня обикаля риалити предаванията само за да си прави реклама и да стане известна, от което печели пари. Първо участва в „Мастършеф”, но същинската слава я спечели миналата година, когато се появи в „Ергенът” и дори спечели, макар по нагласен начин. Тази година пък спечели в „Хелс Китчън” от отбора на известните.

„Аз съм родена да побеждавам и да живея в лукс.”, разкрива Вики.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com