Броени дни след шумното завръщане на „Биг Брадър“, риалитито може да се похвали с влюбена двойка – бургаският културист Виктор си падна по бившата гимнастичка Теодора от София. Така и двамата изпълниха заявките, които направиха още при влизането си в шоуто – да търсят любовта. Въпросът обаче е ще4 останат ли влюбени и след напускането на Къщата.

 

Темата с привличането помежду им е една от най-обсъжданите от феновете на риалитито. Двамата показват голяма близост пред камерите, повечето зрители им се радват и пожелават успех на връзката им. Само че не липсват и скептици. Много от хората, следящи риалитито, са на мнение, че няма истински чувства от страна на бившата гимнастичка, която в момента държи салон за красота.

Според тях влюбен е само фитнес инструкторът. Други пък смятат, че той не е искрен и играе по предварителен сценарий или в най-добрия случай – че симпатиите му са резултат единствено от физическо привличане и в никакъв случай – от истинска любов.

 

„Тия двамата не ги виждам да са заедно, колкото и да се стараете да ги събирате“; „Теодора каза, че бившият й приятел е плащал всичко, а тя си е събирала парите. Виктор ще може ли да я издържа?“, коментират зрителите.

 

Възможно ли е между Виктор и Теодора, представяща се с псевдонима Бебка, наистина да се породи връзка, която да продължи и след финала на риалитито на Нова телевизия? Още с влизането си в шоуто бившата гимнастичка даде заявка, че е необвързана и в къщата ще търси любовта. Той пък от своя страна обяви, че на пръв поглед изглежда като „бургаска батка", но иначе бил поетична душа и любовта за него била всичко.

 

Буквално на следващия ден двамата се лепнаха един за друг. Това поражда сериозни съмнения, че имат нещо като тайна мисия от продуцентите: да имитират влюбване, за да създават поводи за коментари от страна на зрителите.

 

Явно и Бебка, и Виктор залагат много на това свое тв участие, така че са готови на много неща, само и само да останат възможно най-дълго в къщата. Виктор дори си е татуирал логото на предаването „Биг Брадър 2024" с надпис на английски, който в превод гласи: „Всичко е възможно“.

 

Той твърди, че идеалната жена за него о спортна натура, амбициозна, грижи се за външния си вид и не му реже крилете. Запознати издават, че бившата му изгора има доста общо с Теодора, поне на външен вид. Тя, също като гимнастичката, е стройна, очевидно спортуваща и с хиалурон в устните. Но няма силикон в гърдите и е брюнетка. Не е ясно как културистът възприема тези разлики и дали те са важни за него – все пак е въпрос на боя за коса и една пластична операция.

 

Във визитката си Теодора обяви, че „винаги е знаела, че ще е известна“, което издава, че много държи да е популярна и реалната цел на влизането й в риалитито е именно да се прочуе. Нищо чудно привличането им да е роля, която играят, за да вдигнат личния си рейтинг. Много хора подозират, че бургазлията и софиянката са готови дори да се впуснат в интимни ласки пред камерите, само и само да изпълнят на максимум ролите си на влюбени. Не случайно, когато от продукцията инсценираха взривяване на багажа, Теодора се развика, че си иска противозачатъчните.

 

Сега вече багажът е при тях и зрителите са спокойни, че от телевизионния й флирт поне нежелано потомство няма да се появи. Дали двамата с Виктор ще се обичат и след като напуснат къщата, това само времето ще покаже. Засега изглежда, че по-скоро ще се разделят.

Източник: Уикенд