Още първата седмица на новото риалити „Островът на 100-те гривни“, бе белязана не само от игри за оцеляване и власт, а и от любовни тръпки между гимнастичката Биляна и студентът по медицина Берке, които май се оказаха един за друг. Зрителите дори станаха свидетели на това как останалите участници във формата започнаха да кроят планове за бъдещата им сватба. Но дали наистина ще има такава? Изглежда, че не…

 

Биляна и Берке изглеждат искрено влюбени на острова. Те не крият чувствата си един към друг, нито се притесняват от добродушните подмятания на останалите за предстояща сватба. Заедно тренират, медитират, любуват се на изгревите и залезите, и даже се опитват да си мият зъбите в комплект, търкайки ги с пепел от огнището. Берке вижда в Биляна дълбок и интелигентен човек, на когото може да има доверие. Тя пък споделя с него подробности от миналото си като гимнастичка, играла със счупен крак на европейско първенство и даже спечелила бронзов медал. Искали я в ансамбъла на националките, но точно тогава изпитала тежък, бърнаут и се отказала от красивия спорт.

Сега крояла планове за завръщане и щяла да го покани да я гледа на състезание. Такива дълбоки разговори се водят на острова между двамата млади, а останалите ги гледат и им се радват.

Милионерът Ивайло Секулички сподели пред камерите, че Берке е човек, на когото може да се разчита и Биляна няма ако го избере за спътник в живота си. Артистът Георги Коджабашев пък крои планове как ще се облече за най-щастливия им ден – с дрехи с логото на риалитито.

 

Дали обаче наистина ще има повод да се издокара така? Снимките на шоуто вече са приключили и участниците отдавна се върнаха в България, но Биляна и Берке за момента не дават никакви знаци, че романтичните им отношения са продължили и след завръщането. Те упорито пазят в тайна подробности за развитието на връзката им.

 

Прави впечатление, че на фотосите от общата среща на участниците след финала, на която са се събрали всички от риалитито, включително Берке и Биляна, не позират един до друг. В социалните мрежи могат да се намерят снимки на бъдещия медик с друга участничка – Рената, на която демонстрират близост в компанията на още свои приятели. Биляна обаче няма такива фотоси. Това означава, че двамата с Берке или са се разделили, оставайки в добри отношения покрай общото им приключение или просто крият романтичната си връзка от широката публика.

Източник: Уикенд