Александър Младенов се оказа по-влюбчив и от Евгени Генчев, който се натиска с почти всички в „Ергенът 2“, а в момента гледа влюбено победителката Валерия. Сашо обаче е по-влюбен и от него, защото вече планира сватбата си, която ще е само 2 месеца след края на предаването и 4 след запознанството му с булката.

Младият бизнесмен планирал сватбата с победителката от „Ергенът 3“ да бъде навръх Нова година. При посрещането на 2024 г. влюбената двойка ще си каже „Да“ и ще го отпразнува с пищно тържество.

Младенов бил много впечатлен от кастинга тази година. Нямало нищо общо с предните два сезона и особено с първия, където повечето момичета бяха с мозък, колкото да пазят равновесие.

Ергенът 3 си избрал жената след тежка битка с чувствата си, но в крайна сметка взел решение и бил много доволен от него. Александър така бързал със сватбата, защото отдавна жадувал да има деца и искал час по-скоро да започне с опитите.

За разлика от сезон 1 и сезон 2, сезон 3 е бил заснет в Гърция, докато другите бяха в Турция. Снимките са приключили в началото на месец ноември т. г.. Предстои монтаж, след което предаването ще стартира в ефира на Би Ти Ви, което ще се случи в края на февруари.

Източник: Crimesbg.com