Преди броени дни победителите в петия сезон на „Един за друг“ – Михаела и Венцислав от Перник взеха награда от 74 344 лева плюс специалната награда за 30-та годишнина на Нова тв в размер на 10 000 лв. Двойката са категорични, че не са изпъквали с нищо пред останалите, просто са имали повече късмет в състезанието.

 

Те обаче за малко щели да се разминат с участието си в риалитито заради Венци, който упорито отказал да влезе в шоуто. В крайна сметка Михаела надделяла и те все пак влезли, макар на кастингите той нарочно да се държал колкото се може по-сковано и отговарял на въпросите само с „Да“ и „Не“. За разлика от него обаче, сладкодумната му съпруга била толкоз словоохотлива и толкоз увлекателно разказала всички по-интересни семейни истории, че двойката била одобрена за участие.

 

Щом научил, че са одобрени, Венци направо се поболял – станало му лошо, вдигнал кръвно. Не пропуснал разбира се и да попита дали не може да не отидат. Тя обаче била непреклонна и той все пак се съгласил, за да й угоди. Щом прекрачили прага на Вилата на любовта обаче, и Венци си дал сметка, че участието им не е грешка.

 

Никой от двамата не крие, че са разчитали предимно на късмет в риалитито, просто имали повече късмет и доказали, че човек не трябва да се отказва по пътя към мечтата си, дори когато тръгва към нея колебливо.

До последния момент във финалната игра те се представяха най-зле от трите двойки, но по ирония на съдбата конкурентите им направиха фатални грешки, които перничаните успяха да обърнат в своя полза и така в крайна сметка достигнаха до победата.

 

До самия финал криели от близките си, че те са големите победители в шоуто. Както знаете, предаването се излъчва на запис, а епизодите се снимат два месеца преди това. Съгласно договора обаче те нямали право да издават на никого информация за развръзката на риалитито, тъй като в противен случай губят наградата, а и вероятно дължат неустойки. Поради тази причина упорито лъжели до последно, че са се класирали на второ място.

 

Двамата се запознали в ресторант по време на новогодишно парти. Известно време живеели в Щатите, но решили да се върнат в родния си град, където създали семейство. Михаела е на 29 години, а той – на 33. Двойка са от 7 години и имат дъщеричка Вая от две. Работят от къщи като модератори на съдържание в популярна социална мрежа и са неразделни. Категорични са, че не могат един без друг.

Източник: Уикенд