Сървайвър загуби един от легендарните си герои след като му даде втори шанс

Сървайвър загуби един от легендарните си герои след като му даде втори шанс

Сървайвър даде шанс на Антон Агонцев да изживее мечата си до край, но в замяна получи скандал!

Всички си спомняте първото участие на героя в приключенското реалити. Тогава беше предводител на славна дружина от мъже-машини и една Меги Дерм, която прецаква отбора при всяка възможност.

Тогава Антон Агонцев допусна една-единствена грешка, която не просто му „изяде главата”, но й струва съдбата на отбора му. На партито в обединеното племе той прекали с алкохола и се провали в играта, помни kliuki.bg. За да компенсира срама, той отстъпи доброволно при дуела си за оставане на Георги Дренски. Жестът му го превърна в герой и му спечели не просто симпатии, а и остана запомнен от феновете на Сървайвър.

Завръщането му в необикновения сезон на играта се посрещна с одобрение. Всички се надяваха да стигне до финал. Героичният му образ обаче се пропукваше все повече като началото беше появата на жена му.

Лидерът на племето се оказа преди всичко мъж на жена си. Фаворитът на зрителите Занев го обяви за „чехльо” и предател. Феновете взеха да оттеглят подкрепата си, но най-големия удар беше постъпката на Диана.

Опитът й за измама беше охулен не само от племето и наказан. Мълчаливата лоялност на Агонцев го превърна в аутсайдер, но това не беше всичко!

Малко по малко лъсна истината, че Антон се готви да става шампион, но с опасни средства. Той не просто предлагал пари за гласуване, но и заплашвал семействата на съотборниците си.

Възмущението на играчите стигна до ушите на продуцентите. Ваня Джаферович се превърна в техния „Дони Браско” и се сдоби с доказателство, че Агонцев манипулира играта по забранен начин.

Позорът му лъсна в ефир, но сразеният герой не се предава. Днес ще се разбере какво се е случило на съвета. Той обаче е непоклатим каза своята истина за Сървайвър във Фейсбук:

[caption id="attachment_329889" align="alignnone" width="300"]Антон Агонцев се прости със Сървайвър завинаги Антон Агонцев се прости със Сървайвър завинаги[/caption]