„Сървайвър“ върви по Би Ти Ви с малко закъснение. Финалът е бил на 25 април, а ще бъде излъчен в средата на май.

Големият победител в предаването е най-известният участник – Благой Георгиев. Той е спечелил благодарение на гласовете на на ММА боеца Георги Валентинов, фолк певицата Татяна, дизайнера Едис Пала и още няколко човека.

Истината е, че тази победа е жадувана за Благо Джизъса, защото победителят печели 150 000 лв., а моментното му финансово положение не е цветущо. Ето защо той се е подготвил много усърдно за предаването. Отслабна с няколко килограма, заложи здраво на спорт и фитнес и влезе във върхова форма в шоуто.

Джизъса е с най-високия хонорар от всички от отбора на известните. Той се е договорил с продуцентите за цели 300 000 лв. само да участва в шоуто. След победата си излиза, че Благо ще се върне в България с 450 бона по-богат, това са почти половин милион лева.

„Сървайвър“ помогна финансово на бившия футболист, но му коства брака. Съпругата му Полина подаде молба за развод, след като се отврати от флиртовете на Благой с бившата му любовница Татяна.

Говори се, че Джизъса е загубил почти всичките си пари от футбола и се издържа благодарение на тлъсти рекламни договори и риалити предавания. Затова се ожени за заможната Поли, но не успя да задържи и нея.

Източник: Уикенд