Несъмнено феновете на „ВИП Брадър“, които продължават да оплакват любимото си предаване повече от 4 години след последното му излъчване, вече могат да си отдъхнат спокойно.

 

То ще се завърне в родния ефир, но вместо по Нова тв ще се излъчва по bTV под наименованието „Сървайвър“. Това става ясно от списъка на половината участници за новия сезон на риалитито за оцеляване. В него ще влязат двама бивши на Русата Златка, няколко безизвестни моделки, търсач на слава от Игри на волята, забравена фолкаджийка и готвачката Божана Кацарова, която обиколи всичко, което е възможно. За цвят ще влязат и двама актьори – Снежана Макавеева и Филип Буков.

 

„Сървайвър“ пожълтява като „ВИП Брадър“

Както вероятно вече се убедихте, тазгодишното издание ще е толкова жълто, че „Сървайвър“ ще изгуби и малкото си последни фенове, които са останали. За сметка на това пък ще привлече пред малкия екран всички клюкари и сеирджии, които тъгуват за „ВИП Брадър“.

Заедно с другото риалити на медията за пролетта – „Ергенът“ се очертава меко казано скандален нов тв сезон.

 

На първо място в списъка със задаващите се сеири е поставянето на двама бивши годеници на Русата Златка в един и същи отбор – ММА боецът Георги Валентинов и Благой Георгиев – Благо Джизъса.

Една от най-големите въпросителни в момента е какви ще са взаимоотношенията между двамата бивши баджанаци.

 

Несъмнено готвачката Божана Кацарова също ще спретне някой и друг скандал и редица сеири. Зрителите отсега се шегуват, че сигурно ще готви ориз с гарнитура от ориз, за да изхранва племето.

 

Сеири по всяка вероятност ще има и около талантливата актриса Снежана Макавеева, която е доста избухлива. Едва ли гладът и лошите условия ще подействат като мехлем на нервите й. В този ред на мисли от нейна страна се очакват много неприятни изпълнения, от които вероятно ще се срамува на по-късен етап.

Като най-уравновесен в групата е сочен колегата й Филип Буков. Той се смята и за фаворит за победата в отбора на известните.

 

От bTV посочиха, че новото за този сезон на Сървайвър е, че той ще се излъчва почти в реално време. Другата новост е, че тази година риалитито няма да бъде продуцирано от Евтим Милошев, а от турската компания „Арджун Медия“. От медията вече обявиха, че зрителите ще имат участие в развитието на нещата в риалитито, но за момента не е ясно как точно ще става това.

Източник: Уикенд