В Сървайвър останаха само триото-титани, скритата лимонка и нежното вдъхновение на Занев

Сървайвър отстрани най-романтичния си герой – Емо Доктора.

Лекарят, който отиде в Камбоджа, за да спечели пари и за да направи каузата си по-популярна, падна на метри от финала. Неврохирургът докрай остана верен на Йори и Ваня Джаферович, но силите им не стигнаха да го опазят.

Светлин Занев продължава да печели наред игрите и да подобрява собствения си рекорд от първи места. С поредния си имунитет протегна ръка на най-близките си жени в племето.

Морякът от Варна и еколожката от Левски престояха над четири часа и двадесет минути сгънати в конструкция, видя kliuki.bg. Той твърдеше, че иска да отиде с три огърлици на съвета (след като спечели такива за четири гласа и една от Надето). Тя пък искала да победи собствения си рекорд. Емо Доктора обаче беше болезнено честен пред камерите – за него свръхамбицията на съотборниците му имаше друг мотив. Йори искала да опази него и коалицията им, Занев – безполезната си любимка.

[caption id="attachment_330671" align="aligncenter" width="300"]Емо напусна играта Голямо геройство, но в чужд интерес![/caption]

В крайна сметка Светлин се възползва максимално от победата си. Даде неприкосновеност на Ива Пранджева и спаси от изгонване Надежда. Съдбата на неврохирурга стана ясно. Преди да си тръгне завинаги обаче той каза на единствената финалистка без победи какво е мнението му за нея.

Много деликатен, но ясен, докторът каза на Надето какво мисли за таланта й да оцелява като се присламчва към силните мъже в играта. Тя, разбира се, не смята че пробива с женски номера...

[caption id="attachment_330672" align="aligncenter" width="300"]Емо отпадна от Сървайвър Емо посочи своя Сървайвър[/caption]

На излизане, лекарят сподели, че Сървайвър за него е игра за герои. От всички такива, той имал свой фаворит и му поверявал тениската и каузата си с молба да я предаде на следващия, ако и той не оцелее. Ваня Джаферович ще носи дрехата с логото на каузата му. Футболистът получи сигурен знак, че има безпрекословната подкрепа на най-верните си другари. Крум и Емо публично заявиха намерението си да гласуват за него, за да бъде обявен за последния оцелял в Сървайвър: Камбоджа.