Петя Буюклиева опита да се разплаче в ефир, но не получи съчувствие, а още по-голямо презрение от зрителите!

Снощи Петя Буюклиева прикова вниманието в "Голямата уста", когато отговаряше на зрителски въпроси, задавани от Венета Райкова, видя Kliuki.bg. Изведнъж разговорът стигна до семейството й и в частност съпруга й. Певицата обяви в ефир, че обожава мъжа си дори след над 30 години брак и все още е много влюбена в него. Тогава тя опита да пролее сълзи, сякаш за да трогне зрителите, но не се получи. Не се получи главно заради факта, че не видяхме сълзи. Физиономията на Петя беше сериозно напрегната, тя опитваше да се разплаче, но уви, не стана.

[caption id="attachment_330436" align="alignright" width="300" class=" "]Петя Буюклиева не успя да трогне зрителите, опитвайки да се разплаче Петя Буюклиева не успя да трогне зрителите, опитвайки да се разплаче[/caption]

Венета Райкова опита да спаси госта си в Изповедалнята с думите "Виждам, че имаш сълзи в очите", но и това не се получи. Зрителите масово не са повярвали на Петя Буюклиева и от часове насам сериозно я нападат във Фейсбук. Повечето фенове на "Биг Брадър Ол Старс" считат певицата за безкрайно превзета и лицемерна. Колкото и жестоко да звучи, някои дори се отвращават от нея, което не им прави чест, предвид кариерата и възрастта на Петя.

Певицата разкри още, че хонорарът й в шоуто не е много голям, което значи, че не е влязла в Къщата за пари, а да се забавлява. Тя отрече, че чрез финансовите облаги от "Биг Брадър Ол Старс" ще помогне на сина си, за когото се говореше, че имал парични проблеми.

Петя Буюклиева отрече и друг слух, който даже се превърна в почти факт. Големият хит "Жена на всички времена" е напълно авторска песен, твърди Петя. В автобиграфичната книга на Тодор Колев обаче се твърди, че той пръв е изпял песента като на шега. Буюклиева обаче е на тотално различно мнение.

Легендарната певица в момента се радва, че попфолкът е бил победен, визирайки отпадането на Бони.