Анджела Ташева влезе в „Биг Брадър“ най-вече за да си направи реклама и по този начин да си увеличи клиентите не само в „Онли Фенс“, но и в леглото. Това приключение обаче й излезе много скъпо, защото придоби обратен ефект.

Преди няколко дни Анджи бе принудена да напусне Къщата, тъй като резултатите от направените й изследвания са се оказали доста лоши. Тя се оказа болна, но все още не е обявено от какво.

Веднага плъзнаха слухове, че брадърката страда от някаква венерическа болест, предвид факта, че за 10 години сексуален живот през кревата й са минали стотици мъже, много от които даже не са слагали кондом. Всичко това е напът да развали бизнеса на Анджела като жрица на любовта.

Няма нормален мъж, който да тръгне да прави секс с нея, при положение че има съмнения, че е болна и по полов път може да му лепне всичко. Повечето от постоянните й клиенти вече са я уведомили, че преустановяват отношенията си с нея и ще си потърсят по-безопасна компаньонка.

Това е голям удар по Анджи, защото повече от половината й приходи са именно по този начин. Тя изкарва средно по 9000 лв. на месец. За час секс прибира по 600 лв., разкриват бивши нейни клиенти. На седмица поне по трима й се изреждат, което значи, че прибира около 1800 лв. седмично и съответно 7200 лв. на месец. Останалите около 2 бона си ги докарва от голи клипчета и снимки в „Онли Фенс“.

Източник: Crimesbg.com