Габриела Цонева няма съдбата на повечето жени, които участват в риалити предаване. За разлика от тях, Габи затъна след шоуто.

Преди да стане известна, тя прибираше по 400 лв. за 1 час секс и 2500 лв. за цяла нощ. Сега мъжете могат да бъдат с нея и за 300, дори 200 лв. на час и около 2 бона за цяла нощ.

Причината е, че вече е ясно лицето на въпросната компаньонка. Преди с фотошоп успявала да си направи секси снимки, заради които да я поръчват. Вече обаче повечето мъже били наясно, че това е грозотията Габи от „Ергенът“ и знаели, че трудно ще им го вдигне, затова не я поръчвали.

От своя страна Габриела реагирала и свалила цената. Тя увеличила и репертоара си. Освен до болка познатите френска с и без кондом, секс с кондом, анално проникване и гълтане, тя вече предлагала и по-извратени удоволствия като сядане върху лицето, използване на различни секс играчки и т.н.

Габи предлагала и влизане в роля на гадже. Това била най-скъпата й услуга. За нея прибирала по 800 лв. на час.

Истината е, че Габриела е деградирала още от малка тийнейджърка. Лъсна нейно видео, когато е на 15 г. В него нейна приятелка я снима как прави стриптийз.

Към днешна дата стриптийзът също е включен в програмата й на жрица на любовта.

Интересно как успява да прави нещо с устата си, при положение че има 10 мл. филъри в нея. В гърдите си пък има 1400 кубика силикон. Това е една от най-изкуствените жени в България.

Нека поясним за тези, които не са наясно, че „Ергенът“ се излъчва в момента по БТВ, но целият сезон е заснет през есента на 2022 г.

Източник: Crimesbg.com