Ралица Паскалева отвори голямата кутия на чувствата си по време на последния лайф на „Като две капки вода”. Водещата на „Игри на волята” тази година е част от шоуто за имитации по Нова телевизия, където се подвизава заедно с партньора си от „Игрите” Димо Алексиев.

Ралица се трогна от изпълнението на Владо Михайлов на „Бохемска рапсодия” на Фреди Меркюри. На звездата от „Откраднат живот” толкова много й хареса изпълнението на колегата й, че избухна в плач цялата.

Паскалева заплакваше всеки път, когато Владо запяваше тази песен. Първо по време на шоуто, а после във финалната сцена, когато победителят за вечерта повтаря изпълнението си. Актрисата плака и двата пъти.

Оказва се, че Ралица има причина да се разчувства на тази песен, тъй като „Куин” е любимата й група. Освен това тя свързвала най-страхотните спомени от студентските си години именно с парчета на Фреди Меркюри, защото ги е слушала на всички събирания и купони.

Актрисата дълго време не могла да се успокои след шоуто. Дори и вкъщи тя продължавала да изживява изпълнението на Владо. Даже мъжът й Теодор Салпаров не успял да я успокои.

Ралица не е единствената, която плака на това изпълнение в „Капките”. Един от членовете на журито също проля сълзи. Веселин Маринова не успя да сдържи емоцията си от чутото и видяното на сцената на „Капките”.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК!

Източник: Crimesbg.com