Осем години след първия си сезон, шоуто „Пееш или лъжеш“ възкръсна на малкия екран. Водещият на предаването Димитър Рачков, успя да спечели зрителите с типичните си шеги още от първия епизод на новия сезон. Първата, която бе взета на мушка от комика, бе бившата му изгора Мария Игнатова, а след нея не пропусна да подхване и „баджанака“ Веселин Маринов, който не остана длъжен и на свой ред отвръщаше на уж хапливите реплики на водещия.

  

„Забавно предаване, хареса ми!“, „ Беше  свежо, готино и разтоварващо“ и „Рачков и Веско Маринов са голям тандем двамата. Много ме кефят, със сълзи се смея, вдигат ми настроението на макс“, гласят малка част от коментарите, които са предимно положителни.

Някои дори предлагат трубадурът от Полски Тръмбеш да води шоуто редом с комика. Маринов вдигна високо летвата по отношение на забавлението и смеха.

Двете момичета обаче, които певецът избра за финал, очароваха зрителите. Изпълнителят на „Лятна жълта рокля“ се прекръсти три пъти и запя „Да се събудиш до мен“ заедно с близначките, но когато те отвориха усти, той грейна, а залата избухна в бурни аплодисменти в шоуто „Пееш или лъжеш“. Ще се побъркам, ако стане резил“, заяви Веско преди финала. Не сгреши.

 

Валерия и Виктория Топалски се занимават с народно пеене от 10 години. Имат златни медали от редица фолклорни конкурси. Близначките са част от формация „Родопски полъх“ и са заедно със страхотния гайдар Стоян Маджаров. Двете сега стартират музикалната си кариера, на която голям тласък ще даде участието им в музикалното шоу. Много зрители пожелаха Веско Маринов да направи общ проект с тях.

 

Заради брилянтното изпълнение други се усъмниха, че този синхрон няма как да стане без предварителна репетиция и оттам певецът да е бил наясно с гласовите им данни. И може би имат право. Двете близначки Виктория и Валерия Топалски са участвали и в друг музикален проект на Маги Халваджиян – „Звездите в нас“, само преди 2 години.

 

Там те се изявяват в отбор със Софи Маринова и отново, разбира се, очароват публиката. Дали пък продуцентите не разчитат на късата памет на зрителите и наистина ли Веселин Маринов не е разпознал атрактивните момичета, които всячески се опитваше да прегърне?

 

Междувременно Мария Игнатова призна в прав текст, че се е събрала с мъжа си Ивайло Цветков – Нойзи. Красивата блондинка не спираше да споменава името му. „Ивайло това, Ивайло онова“, чуха зрителите, които разбраха, че Мария е простила пиянската изцепка на журналиста и двамата отново са семейство.

 

Припомняме, че легендарният главен редактор на култовото списание „Егоист“ бе спрян за проверка на 17 ноември м. г. в района на столичния квартал „Драгалевци“. На катаджиите им направило впечатление, че шофьорът говори завалено, и го тествали с дрегер. Уредът отчел 2,12 промила алкохол.

 

Ивайло Цветков дал и кръвна проба в болница, която показала, че концентрацията на алкохол е2,52 промила. В крайна сметка Нойзи получи условна присъда и молба за развод от Мария, но явно двамата са изгладили противоречията си.

 

Рачков се пошегува с бившата си и заради останалия на второ място в „Пееш или лъжеш“ Ивайло Иринков, който „взриви“ с глас и харизма. Той се занимава с музика от малък. Игнатова се поинтересува от инстаграма на Ивайло, а Рачков бързо я сватоса: „Където Нойзи, там и Иринков – няма голямо значение, все тая. Мария Иринкова“, заяви водещият през смях.

Източник: Уикенд