Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро се подиграха в прав текст на колегите си – водещите на Дансинг Старс – Краси Радков и Алекс Раева.

Водещите на шоуто за имитации „Като две капки вода” по Нова тв вметнаха в последния епизод, че колегите им Радков и Раева правят лайфове по 6 часа на танцовото състезание „Денсинг Старс”. При това без зрители.

 

Изказването бе на Рачков, а повод за него стана напомняне в слушалката, че няма време. Водещият отвърна с широка усмивка, че си е тяхна работа.

 

„Вземете други водещи. Краси Радков и Алекс Раева са свободни”, обяви Рачков, с което разсмя публиката, журито и екранния си партньор Геро. Последният пък веднага допълни смешката с това, че в други формати карат по 6 часа, а те по три часа и половина. Нямаше съмнение, че визира пак колегите от „Денсинг Старс”.

„До 3, до 4 стоят хората. Сега зрител може да няма пред телевизора, но те си водят”, викна Рачков и всички се разсмяха.

„Ха-ха, това беше добро”, включи се Геро на фона на бурни аплодисменти на зрителите в залата.

 

За да няма обидени, Геро веднага побърза да уточни, че видите ли го казвали в най-добрия смисъл. Сигурно за мнозина обаче този „добър смисъл“ е останал загадка.

Очевидно не и за Рачков, който повтори думите му и допълни: „Ние много ги обичаме и двамата. Много големи приятели” и прати целувка с ръка към камерата.

Източник: Уикенд