Изключително слаб се оказа дебютът на „Звездите в нас“ на българска територия. Шоуто не оправда очакванията, а продуцентът Магърдич Халваджиян се крие яростно от коментар, защото вижда огромния си провал.

Идеята на предаването е да се откриват хора с талант за пеене и съответно имитации, които не са имали късмета да станат известни досега и така да имат трамплин за музикална кариера. Нищо подобно обаче не наблюдаваме в предаването до момента.

Един куп риалити звезди се изредиха сред участниците. Дори има и такива с музикални кариери зад гърба си, които сега се опитват да ги възродят.

Такъв е случаят например с Пламена Петрова, която е професионална певица от почти 15 години. Нейната звезда изгря във втория сезон на „Мюзик айдъл“ през 2008 г. След това подписа с „Пайнер“, записа немалко чалга парчета, а междувременно участва и в „Биг Брадър Ол Старс“.

Може ли такъв човек да бъде участник в шоу за неизвестни певци, сами можем да си направим извода. Очевидно обаче Пламена се нуждае от пари и нов тласък на кариерата си, а Маги Халваджиян я е прибрал сякаш за да отчете благотворителна дейност.

В шоуто се появиха и други професионални певци, известни на широката публика. Така например зрителите видяха само в един епизод накуп Атанас Ловчинов, Стивън Ачикор и Йоана Димитров, като всички те станаха известни още преди години чрез „Х Фактор“, който също бе продуциран от Маги Халваджиян.

Участници от „Гласът на България“ също не липсват. Никола Константинов, който участва в предаването през 2018 г., отново се появи на малкия екран, но този път в „Звездите в нас“. Той се бе превърнал в любимец на зрителите и преди 4 години дори мнозина намразиха Графа, че не го пусна до големите концерти.

Върхът обаче дойде с появата на Ивайло Ранов – Шеки. Той е добре познат на всички. Освен като певец, рокаджията се е подвизавал и като водещ в БНТ. Той също е от тези, които са се пробвали в „Гласът на България“.

Основната идея на „Звездите в нас“ обаче е потъпкана грубо от Маги и екипа му. Уж трябваше да участват неизвестни певци, които да станат звезди, а на екран се появяват „стари муцуни“.

Като прибавим и неадекватността на журито, положението става плачевно. Софи Маринова е най-зле. Оказа се, че не знае кой е великият рокаджия Дейвид Ковърдейл, а седнала оценки да раздава.